Hulk Šaka Hudica

29,00 32,00 

Hulkova šaka motiv je otisnut na ovoj debeloj majici dugih rukava sa kapuljačom.Hulk je stripovski superjunak koji se prvi puta pojavio u Marvelovom stripu 1962.godine.Poznat je po svojem glomaznom,mišičavom,zelenom tijelu,a odlikuje ga nevjerovazna snaga,dok je njegov alter ego Dr. Robert Bruce Banner sušta suprotnost.Osim u stripu pojavljuje se u mnogim filmovima,serijama i video igrama.

SKU: hulk_saka_hudica Kategorije: , , Oznaka:

Majica dugih rukava sa kapuljačom,na engleskom poznata kao Hooded Sweatshirt,hooded znači sa kapuljačom,a sweatshirt je američki naziv za takav tip majice.U našem žargonu se je ugnjezdila kao Hoodica ili Hudica,još popularna kao duks ili dukserica.
Koji god da naziv bio utopliti će vas u zimske ili proljetne dane ovisno koji model odaberete pošto u našoj ponudi imamo raznih modela,kao i veličina za sve uzraste,od najmlađih pa sve do najkrupnijih.Dolaze napravljene od debljih ili tanjih materijala,sa ili bez prednjeg džepa.Odaberite model,boju i veličinu po vašoj želji sa tiskom također po vašoj želji,a na nama je da motiv koji ste odabrali otisnemo kvalitetnim tiskom koji će preživiti mnoga pranja i biti dugo uz vas.

Model Majice

Dječja Hudica Debela, Unisex Hudica, Unisex Kontrast Hudica, Print Hudica(Bez Džepa)

Kategorija Proizvod

Hudice

Kategorija Tisak

Film/Strip

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hulk Šaka Hudica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.