Podrška za kupce

SAVJETUJEMO PROČITATI PRIJE KUPNJE

Savjetujemo svakog kupca da obavezno prije obavljanja kupovine u internet trgovini SVIJET MAJICE obavezno pogledaju specifikaciju proizvoda i tablice sa veličinama da bi odabrali proizvod i veličinu koja im odgovara iz razloga jer dosta naših proizvoda spada u kategoriju usluge pošto mi vršimo uslugu tiska na majice i iz tog razloga po članku 79. Zakona o zaštiti potrošača kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora.Više možete pročitati u tekstu Opći Uvjeti Poslovanja pod naslovom “Trajanje i raskid ugovora(jednostrani raskid ugovora od strane kupca)”.

DOSTAVA

SVIJET MAJICE obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na naš kontakt telefon. Rok dostave je od 3-5 radnih dana,ukoliko bi iz nekog razloga taj rok bio duži kontaktirati ćemo vas i obavijestiti o nastaloj situaciji.

Uvjeti dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 70,00 Eura. Za naručenu robu u iznosu manjem od 70,00 Eura, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 5,00 Eura.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, bit će dostavljene u roku od 3-5 radna dana.
 
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

NAČINI PLAĆANJA

SVIJET MAJICE Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda sljedećim načinima plaćanja.

virman-placanje

Bankovni Prijenos  – Izravna Uplata na naš bankovni račun. Uplatu vršite Internet Bankarstvom ili uplatnicom na banci/pošti.

aircash-placanje

Sigurno i brzo plaćanje putem Aircash aplikacije!

kartice-placanje

Plaćanje Karticama – Sigurno plaćanje koje se odvija preko Payment Gateway-a Islandske banke Borgun.

otkupnina-placanje

Plaćanje Pouzećem – Plaćate dostavljaču otkupninu pri preuzimanju vaše pošiljke!

kekspay-placanje

Sigurno i brzo plaćanje putem Erste Bank Keks Pay aplikacije.

MAJICE SA TISKOM PO ŽELJI

Majice izrađujemo i po naruđbi,komadno na veče količine,sa vašim logom ili natpisom,promotivne majice,reklamne majice itd.Majice po naruđbi radimo po dogovoru,cijena ovisi o količini naručenih majica,o veličini i tehnici tiska,koliko boja ima u tisku itd.Logo ili natpis koji tiskamo možemo izraditi mi ili nam ga možete vi poslati.Ukoliko nam ga vi šaljete bitno je da je isti u vektorskoj grafici.Ukoliko nemate pripremu za tisak a radi o jednostavnom tisku,pripremu odrađujemo besplatno za vas,ako se radi o kompliciranijoj pripremi koja iziskuje duže vrijeme pripreme istu naplaćujemo,cijena ovisi o tome koliko sama priprema vremenski traje.

 

TISAK I ODRŽAVANJE

Sve majice su otisnute sa visokokvalitetnim sitotisak termopreslikačima.Radi dužeg trajanja majice preporučamo kod pranja majicu okrenuti naopako te je prati na 40 stupnjeva.Kod peglanja također majicu okrenuti naopako.

SAVJETI ZA KUPOVINU

  1. molimo sve kupce da obavezno prije naručivanja pogledaju specifikacije proizvoda koji naručuju,sve potrebno možete naći ovdje. Za svaki proizvod pojedinačno u PDF formatu kojega možete i preuzeti na vaše računalo imate specifikaciju koja sadržava dimenzije u centimetrima,sastav,održavanje proizvoda i slično.Molimo vas da iz razloga izbjegavanja dodatnih troškova povrata i zamjena koje možete snositi i vi sami,izmjerite i pogledajte koju veličinu trebate,pogledajte koji je sastav proizvoda koji kupujete,debljina(gramaža) materijala,održavanje i slično.
  2. Večina proizvoda iz naše ponude se tiskaju tek kad ih kupac naruči,te taj dio spada pod usluge,a pogotovo kad radimo tisak sa vašim natpisom,slikom i slično.Po čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača isključuje se pravo na jednostrani raskid ugovora kada su u pitanju odrađene usluge.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na [email protected] ili putem online chata na stranici.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:    
  • može li se proizvod zamjeniti za novi, 
  • može li se za proizvod vratiti novac,

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski ili e-mailom na [email protected]

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Ukoliko oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.

Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

 

PISANI PRIGOVOR, ODGOVOR, OBAVIJESTI

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti prigovor SVIJET-u MAJICE. 
SVIJET MAJICE vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte ili putem emaila [email protected]. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. SVIJET MAJICE će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest ) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.