...

Gdje Ima Dima Pregača

15,90 17,90 

Šaljivi kulinarski motiv sačinjen od natpisa Gdje ima dima ima i vatre i prigodne ilustracije otisnut na pregači.Svim majstorima roštiljanja pregača sa ovom popularnom poslovicom idealno će pristajati..

SKU: pregača_gdje_ima_dima Kategorije: , , , Oznaka:

Pregače za kuhinju, pravljenje kolača ili roštiljanje sa tiskom koje smo obogatili raznim motivima da bi vaš boravak u kuhinji ili spremanje jela za roštiljom učinili što zabavnijim za vas, vašu obitelj i prijatelje kako bi se uz dobro jelo i dobro nasmijali uz šaljivu pregaču. Pregača je idealan poklon za svakoga tko uživa u kuhanju, slastičarstvu ili roštiljanju,a u našoj ponudi možete lako naći motiv-dizajn koji odgovara osobnosti onoga kome je poklon namjenjen i izabrati njegovu omiljenu boju pregače za tisak te na taj način možete razveseliti cijelo društvo uz pripremu jela, a i za stolom dok uživaju u pripremljenoj hrani. Pregače u našoj ponudi su od svjetski renomiranih proizvođača, a mi uvijek tražimo optimalan omjer cijene i kvalitete kako bi naši kupci dobili što bolji proizvod za svoj novac. Za tisak koristimo samo profesionalne tehnike i strojeve tako da je svaki tisak postojan, dugotrajan i vibrantnih boja.

U slučaju da ne nalazite nešto što vam odgovara a imate svoju ideju za natpis ili sliku koju biste htjeli otisnuti, nije problem pošto radimo i tisak po želji tako da možete zavirit u našu kategoriju Personalizirani Tisak i tamo odabrati proizvod za personalizaciju te u našoj aplikaciji izraditi željeni natpis ili prenjeti sliku/dizajn koji želite da otisnemo.Pregača

Težina 0,250 kg
Model Pregače

Pregača PR165, Pregača KA890

Kategorija Proizvod

Pregače

Kategorija Tisak

Šaljive, Kulinarstvo

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gdje Ima Dima Pregača”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart
Scroll to Top

Pregača PR165

pr165_tablica_dimenzije
  • g/m2: 170
  • Sastav: 80% Poliester, 20% Pamuk
  • Vezice dužine 75 cm
Dužina(A)
78 cm
Širina(B)
67 cm
prikaz_dimenzije_pregaca

Pregača KA890

  • g/m2: 190
  • Sastav: 65% Poliester, 35% Pamuk
  • Vezice dužine 75 cm
Dužina(A)
90 cm
Širina(B)
76 cm
prikaz_dimenzije_pregaca
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.