wednesday_addams_poster_blog_banner

Wednesday Addams Majice

Majice sa tiskom motiva Wednesday Addams iz popularne Netflixove serije sada su dostupne u našoj ponudi!Ako ste fan ovog ikoničnog lika, ovo je prava prilika da pokažete svoju ljubav prema njoj.

Wednesday Addams je lik koji je prvi put predstavljen u crtićima New Yorker, a kasnije se pojavila u popularnoj TV seriji “The Addams Family”. U novijoj verziji te serije, koju možete gledati na Netflixu, Wednesday je prikazana kao tinejdžerka koja pohađa elitnu internatsku školu i bori se protiv nepravde koja vlada u njoj.

Sve Naše majice izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a motiv Wednesday Addams prikazuje njen jedinstveni i prepoznatljiv stil. Naša kolekcija majica,hudica i šalica s Wednesday Addams motivom savršena je za sve koji žele izraziti svoju povezanost s ovim kultnim likom.

U našoj online trgovini možete pronaći širok raspon veličina za sve generacije te razne modele majici dugih i kratkih rukava,debljih i tanjih materijala i hudica sa kapšuljačom tako da će svi moći pronaći svoju omiljenu majicu. Dostava je brza i sigurna, a cijene su vrlo konkurentne.

Naručite svoju majicu ili šalicu sa tiskom Wednesday Addams motivom još danas i istaknite svoju jedinstvenost i stil inspiriran ovom neustrašivom i karizmatičnom junakinjom!

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.