Tisak Po Želji Na Majice,Hudicu ili Šalicu

Dragi kupci i posjetitelji internet trgovine Svijet Majice,ovdje možete naći i naručiti proizvode na koje radimo uslugu tiska natpisa,slike,loga ili nekog vašeg dizajna na razne proizvode kao npr. majice dugih i kratkih rukava,za djecu i odrasle kao i na hudice ili duks,također radimo i sublimaciju (sublimacijski tisak) na šalice.Majicu po želji tiskamo već od 1 komada tako da izrada vašeg dizajna nikad nije bila jednostavnija.

Također se bavimo izradom vašeg loga na radnu odjeću za ugostiteljstvo,građevinu.Tisak radimo na širok asortiman promo tekstila kao što su: majice,košulje,pregače,kape,prsluci,kombinezoni,radna odjela,jakne itd. Javite nam se s vašim upitom i dostaviti ćemo vam katalog za odabir najbolje promo odjeće za vašu tvrtku iz širokog asortimana koji nudimo a sastoji se od najboljih svjetskih brandova u ovoj branši.

Upute za narudžbu personalizirane majice sa vašim tiskom

1.Odaberite proizvod na koji želite tisak po želji,kada ste na stranici proizvoda odaberite veličinu i boju za majicu ili hudicu.

2.Ispod opcija za odabir veličine i boje se nalazi mogućnost za postavljanje i slanje slike ili grafike za tisak na majicu,te polje za upisivanje teksta kojega želite otisnuti.Ako želite samo tisak teksta na majici jedino što trebate je upisati tekst,ako želite majicu samo sa tiskom slike ili grafike jedino što trebate je postavili željenu datoteku, a ako trebate kombinaciju slike i teksta u tom slučaju koristite obe opcije te dodajte i sliku i tekst da bi vaša majica bilo što je  moguće više jedinstvena.

3.Nakon što ste napravili sve radnje odabira veličine i boje te upisa teksta ili postavljanja slike za tisak na majicu ili hudicu dovršite vašu narudžbu.Nakon zaprimanja narudžbe mi u što je moguće kraćem vremenskom roku izrađujemo vizual i šaljemo ga na vašu email adresu.Nakon vaše provjere i potvrde majica ide u izradu i šalje se na vašu kućnu adresu.

Ako vam je ovo sve malo kompicirano ili nemate vremena ili iz bilo kojeg drugog razloga javite nam se na email svijetmajice@gmail.com te nam pošaljite natpis ili sliku koju želite da otisnemo na odabranu majicu,hudicu ili šalicu,ili nas jednostavno nazovite na 095 904 91 39.

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.