Tisak Po Želji Na Majice,Hudicu ili Šalicu

Dragi kupci i posjetitelji internet trgovine Svijet Majice,u trgovini imamo jedan novitet a to je online aplikacija za izradu personaliziranog tiska nekog vašeg dizajna na razne proizvode kao npr. majice dugih i kratkih rukava,za djecu i odrasle kao i na hudice ili duks,platnene vrećice i pregače.Također radimo i sublimaciju (sublimacijski tisak) na šalice,a u ponudu ćemo u budućnosti proširiti sa dosta novih proizvoda.Proizvode iz ponude tiskamo već od 1 komada tako da izrada vašeg dizajna nikad nije bila jednostavnija. Tisak radimo samo profesionalnim i inovativnim tehnikama tiska kao što su Sitotisak, DTG Tisak, DTF Tisak,UV Tisak i slično. Također po Želji možemo izraditi i DTF Termo Preslikač Po Želji već od 1 Komada.

Također se bavimo izradom vašeg loga na radnu odjeću kao npr. za ugostiteljstvo ili građevinu. Tisak radimo na širok asortiman promo tekstila kao što su: majice,košulje,pregače,kape,prsluci,kombinezoni,radna odjela,jakne itd. 

Javite nam se s vašim upitom i dostaviti ćemo vam katalog za odabir najbolje promo odjeće za vašu tvrtku iz širokog asortimana koji nudimo a sastoji se od najboljih svjetskih brandova u ovoj branši.

Kratke UputeZa Izradu Personaliziranog Tiska

1.Odaberite proizvod na koji želite tisak po želji.Kada ste na stranici proizvoda savjetujemo da pogledate tablice sa dimenzijama za lakši odabir veličine.

2. Kliknite Na Dugme Dizajniraj nakon čega se otvara aplikacija za izradu vlastitog dizajna. Pod Opcije Proizvoda birate veličinu,boju i opciju tiska koja vam najviše odgovara. Koristeći razne alate možete dodati tekst kao i promjeniti izgled i boju slova kao i dodati im razne efekte poput obruba teksta ili zakrivljenja. Možete dodati i slike i razne grafike koje ste našli na internetu,kao i odabrati neke oblike i grafike koje ćemo dodavati u galeriju. Aplikacija ima dosta mogućnosti tako da ćemo ubrzo uraditi video upute kako biste lakše koristili alate za personalizirani tisak.

3.Nakon što ste napravili sve radnje ubacite proizvod u košaricu i kao ste gotovi sa kupovinom možete ići odmah na blagajnu ili možete nastaviti sa kupnjom. Kada u košarici imate proizvode sa personaliziranim tiskom na blagajni ćete moći odabrati samo avansni način plaćanja pošto se radi o unikatno izrađenim proizvodom. 

4. Nakon zaprimanja narudžbe i uplate za istu, mi u što je moguće kraćem vremenskom roku izrađujemo i šaljemo kupljene proizvode brzom kurirskom službom GLS na vašu kućnu adresu. 

Alternativna opcija je da nam na email [email protected]svijetmajice.com pošaljete natpis ili sliku koju želite da otisnemo na odabranu majicu,hudicu,šalicu ili neki drugi proizvod za izradu personaliziranog tiska iz naše ponude.

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.