SITOTISAK - IZRADA TERMOPRESLIKAČA

Termopreslikače također proizvodimo tehnikom sitotiska koja je stara tehnika koja i danas ima veliku zastupljenost na tržištu tiska široke namjene. Mi koristimo sitotisak za izradu preslikača koji su savršeni za tisak na majice i ostale slične promotekstilne proizvode. Sitotisak je savršen za veće naklade pogotovo ako je jedna ili dvije boje u pitanju jer su troškovi izrade niži tako da možete postići nižu konačnu cijenu za vaše klijente. Kontaktirajte nas ako trebate izradu termopreslikača po narudžbi ili ako trebate preslikače iz kataloga. Mi ćemo izraditi preslikač koji najbolje odgovara vašim potrebama. Za sve one koji tek razmišljaju pokrenuti posao tiska na majice neka nas slobodno kontaktiraju,mi ćemo vas savjetovati i dati potrebne informacije koji će vam pomoći pri odluci ili u početku samoga poslovanja.

DTF - DIRECT TO FILM DIGITALNI TERMOPRESLIKAČI

Izrađujemo DTF Preslikače široke namjene po narudžbi za tiskare. DTF tehnologija je prilično nova na tržištu i omogućuje izradu vrhunskog preslikača bez neke posebne potrebe za grafičkom pripremom.Također olakšava izradu tiska u full coloru te pruža mogućnost izrade malih naklada preslikača u boji koji vam omogućavaju da odradite poslove koji bi inače bili zahtjevni za odradit npr. sitotiskom jer bi bili neisplativi kada se radi o manjim količinama. DTG direktni tisak na tekstil koji također radimo ispadne skuplji te zahtjeva slanje artikala na tisak dok vam DTF preslikač omogućuje da ga sami otisnete na vašoj termo preši za majice. DTF preslikače izrađujemo po narudžbi,izrada se naplaćuje po metru dužnom na kojega vam smjestimo točno ono što vi želite,dovoljno je da nam pošaljete neku image datoteku kao npr jpeg,png,pdf i slično a ostalo je na nama i nema naplate grafičke pripreme.Također u ponudi imamo katalošku prodaju preslikača za majice za sve one koji rade npr. na moru,za gift shopove,suvenirnice i ostale slične djelatnosti.

ICC Profil je nešto na što treba obratiti pažnju kod digitalnog tiska a tako i u proizvodnji DTF Termo Transfera.Kvalitetan ICC profil omogućuje da se u tisku dobiju vjerodostojne boje,da boje nakon tiska izgledaju što je sličnije moguće onima koje vidite na monitoru. O ICC profilu ovisi i debljina nanosa boje koja mora biti optimalna,jer ako je nanos boje manji može se dogoditi da preslikač nema dovoljnu pokrivnost,a ako je boje naneseno previše preslikač nakon što ga otisnete termo prešom može biti tvrđi nego što je potrebno. Ponuda DTF preslikača raste brzo,ali nemaju svi dobre ICC profile tako da pri kupnji DTF Preslikača savjetujemo da obratite pažnju prvenstveno na boje. Mi smo testiranjem došli do toga da imamo kvalitetne ICC profile tako dobijemo optimalni nanos i što je moguće realnije boje.

Shopping Cart
Scroll to Top
Ova Internet stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurali što bolje iskustvo korištenja naše web trgovine.